Help the Cambodian Children.

Dear friends,

I just want you all to know that I'll be visiting Cambodia next month. My destinations are Siem Reap and Phnom Penh.

I have arranged my schedule to visit the most popular tourist attraction in both location such as Angkor Wat and Killing Field, but I will be doing something different that might give me mixed reactions, positive and negative.

I fully understand the argument of “Children Are Not Tourist Attraction” but it is not in my intention to that 'attraction'. I just want to contribute something to the children, and you can too.

I will be visiting the orphanage in Siam Reap. I already have about 3kg of stationery like ruler, erasers, paper clips, colorful sticky notes, pencils, pens and those small-small things that will help the children in their education development, but I can take about 5kg more.

If you would like to donate new and old English story books or small-small things (writing pens and markers, staplers, staples, sticky tape or even variety of glue including super glue), please send me a message. Important point, make sure everything are clean and in good condition, certainly would not want to pass items that are not clean and in bad condition..after all, they are for beautiful little children.

All donations please send to this address (Last donation will be 17 February. I am leaving on 20th February) :

Mariah Doksil
The Borneo Post
5th Floor Wisma KTS
P.O. Box 14210,
88848 Kota Kinabalu, Sabah

Thank you very much. My email: ladymariah@gmail.com

P/S: I might be teaching the children Sumazau and Joget as well but depending on the situation la. If they don't allow me to interact with the children, I will give all the donations to any collection centre.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

18 comments:

LJ said...

hola Mariah!!

love tis post.
enjoy ur trip to the land of kingdom k.
u will b seeing d children queuing up as early as 4am in front of d hospital too.. if u r catching up d sunrise in Angkor.

LM the Traveler said...

thanks, LJ.
any suggestions which temple yg paling cantik di angkor wat?

LJ said...

i add u kat fb ahh.. angkor wat besar ba. i jln2 kaki ja sana.. smpi fit ni.

LM the Traveler said...

i'll hire tuk-yuk la pigi sana.
yang penting ambil gambar sunrise di phnom bakheng, pastu pigi angkor wat and bayon temple. nda larat mau kasi habis semua round. mau pigi tmpt lain lagi...

anggerik desa said...

hai LD,
I ade stationary nak kasi kat u,bila i timbang ade dlm 3.5kg..boleh? nampak gaya i kena hanto by pos laju...

anggerik desa said...

hai LM,
i ade somting nak contribute,timbang2 adela dlm 3 or 4 kg boleh..?nampak gaya i kena pos ke sabah..hofully akan sampai dlm minggu depan..perhaps..

LM the Traveler said...

hi, anggerik desa... thanks sebab sudi contribute. kalau 4kg mungkin dah banyak tu tp u hantar je sebab i plan nak beli extra luggage kalau donation bertambah. so far memang ramai yg nak contribute dan dah ada beberapa yang dah postkan stationary. kira banyak jugak la, so i akan beli beberapa set tooth brush and tooth paste.

BlueEwoke said...

Hi, i dah post kt u stationaries tu hari Isnin 30 Jan by POS Malaysia, maybe next week sampai kot..:)

LM the Traveler said...

im sooo proud of u guys...
thanks so much sebab contribute something untuk kanak2 di cambodia. i have one home yang dah confirm. the director has approved my visit. yippieee!

dekdaa said...

Hai Lady Mariah.. dah berapa kg ni ye?
Just came back from cambodia last week.
Sangat simpati dengan semua kanak-kanak di sana.

LM the Traveler said...

hi, dekdaa.
kalau u kirim di bawah 2kg macam tu i rasa masih boleh squeeze sebab i rasa mcm nak topup luggage...

dekdaa said...

Oh really.. okeh.. rasanya macam berminat nak bg some stationery.. walaupun sedikit tapi bermakna utk budak-budak tu. Apa2 nanti saya inform mariah ASAP ok? ;-)

LM the Traveler said...

Sure...
Tak kisah banyak atau sedikit, yg penting ikhlas. Lagipun saya cuma orang tengah untuk menyampaikan...

anggerik desa said...

hai LM,
i ade hantar parcel kat u .pos minggu lepas hari sabtu,(i sgt bz)i tak sure leh sampai tak sebelum 17hb..hopefully sempat la sampai sblm u fly..

anggerik desa said...

hi LM,
i ade hantar parcel kat u,pos minggu lepas hari sabtu,tak tau bila leh sampai,hopfuly akan sampai sebelum u fly.. (sory,i tak kesempatan nak pos lagi awal,bz)

LM the Traveler said...

maaf, baru balik dari tarakan, indonesia untuk pelancaran destinasi baru maswings ke sana.

terima kasih kerana sudi menyumbang untuk kanak-kanak di cambodia. insyAllah pasti sempat sampai sebelum saya bertolak.

dekdaa said...

mariah- dah dapat ke belum parcel saya?
Cek kat poslaju punya website dah sampai.. hope sampai kat tgn mariah la ye? :D

LM the Traveler said...

i've text u. dah sampai pun box u tapi belum buka sebab hari ni baru masuk office baru balik dari outstation. thanks sebab sudi menyumbang unutk kanak-kanak di cambodia, saya akan postkan semua gambar barang-barang anda yang selamat sampai ke tangan anak-anak di sana... insyAllah...

Post a Comment